Autor |
Wiadomość |
Damian
|
Tytuł: Re: Frankowie Napisane: Wt paź 22, 2019 18:54 |
|
 |
Jedyny Czarny |
 |
|
ciemne zdjęcia, szczególnie to pierwsze, ale krasie propsuję. a plecki całkiem pleckowe, nic im nie brakuje. mam wrażenie, że w oathmarku pracują gatunkiści i lepiej traktują krasnale niż elfy.
_________________ Przygoda i Rozrywka? Co za kapitalny pomysł! Musimy sprawić, by ta rzecz nie stała się zbyt cholernie popularna, albowiem cała hołota także będzie chciała w to grać! - JKW Książę Walii
|
|
 |
|
 |
Reklama
|
Tytuł: Napisane: Wt paź 22, 2019 18:54 |
|
|
|
 |
|
 |
Adasko
|
Tytuł: Re: Frankowie Napisane: Śr paź 23, 2019 06:57 |
|
 |
Pan Maruda |
 |
|
Dobre te oathmarkowe krasie są. Spróbuj zrobić foty przy świetle dziennym, najlepiej w pochmurny dzień, a jesli z lampką to przygotuj sobie blendę z kawałka kartonu i folii aluminiowej (którą najpierw pognieć i wyprostuj) i skieruj lampkę na folię tak żeby na figurek trafiało światło odbite. W samym malowaniu to o co bym się pokusił to ciut więcej washa w zagłebieniach zbroi opancerzonych kurdupli. Cytuj: mam wrażenie, że w oathmarku pracują gatunkiści i lepiej traktują krasnale niż elfy. To nie Oathmark (czyli Northstar) traktuje krasnoludy lepiej niż elfy. To świat.
|
|
 |
|
 |
Damian
|
Tytuł: Re: Frankowie Napisane: Śr paź 23, 2019 20:11 |
|
 |
Jedyny Czarny |
 |
|
Adasko napisał(a): Cytuj: mam wrażenie, że w oathmarku pracują gatunkiści i lepiej traktują krasnale niż elfy. To nie Oathmark (czyli Northstar) traktuje krasnoludy lepiej niż elfy. To świat. Northstar to producent, ale Oathmark to nazwa świata prawda? i to ten świat tak źle te elfy traktuje, że one takie zniszczone życiem są. a krasie sobie paradują w tych swoich pancerzach...
_________________ Przygoda i Rozrywka? Co za kapitalny pomysł! Musimy sprawić, by ta rzecz nie stała się zbyt cholernie popularna, albowiem cała hołota także będzie chciała w to grać! - JKW Książę Walii
|
|
 |
|
 |
Franek
|
Tytuł: Re: Frankowie Napisane: So paź 26, 2019 17:12 |
|
 |
Śniący |
 |
|
Najnowszy nabytek u krasnoludów. Niestety, troszkę ma zmasakrowane oczy. Bardzo trudno się było dostać pod hełm. Sam kraś na żywo wygląda znośnie. Obiecuję, ze następne zdjęcia będę robił w dzień.  
|
|
 |
|
 |
Damian
|
Tytuł: Re: Frankowie Napisane: So paź 26, 2019 17:53 |
|
 |
Jedyny Czarny |
 |
|
jeżeli o malowanie chodzi, to widzę stały równy poziom, więc jest fajnie. natomiast sam krasnal podoba mi się mniej niż jego dwaj ciężkozbrojni koledzy. nie wiem czy to kwestia pozy, czy głowy, ale no nie trafia on do mnie jako figurek.
|
|
 |
|
 |
Franek
|
Tytuł: Re: Frankowie Napisane: So paź 26, 2019 18:05 |
|
 |
Śniący |
 |
|
Damian napisał(a): jeżeli o malowanie chodzi, to widzę stały równy poziom, więc jest fajnie. natomiast sam krasnal podoba mi się mniej niż jego dwaj ciężkozbrojni koledzy. nie wiem czy to kwestia pozy, czy głowy, ale no nie trafia on do mnie jako figurek. To kwestia tego, że ma mniej złowróżbną twarz. ;)
|
|
 |
|
 |
Astem
|
Tytuł: Re: Frankowie Napisane: N paź 27, 2019 08:18 |
|
 |
Przodownik pracy |
 |
|
Mi się natomiast spodobał. Czuć przygodą ;)
|
|
 |
|
 |
Adasko
|
Tytuł: Re: Frankowie Napisane: Wt paź 29, 2019 14:01 |
|
 |
Pan Maruda |
 |
|
Dobrze wygląda, widać ciągły postęp. Tak jak rozmawialiśmy, przyda Ci się czarny wash przy takich ilościach metalu.
|
|
 |
|
 |
Franek
|
Tytuł: Re: Frankowie Napisane: Śr lis 06, 2019 22:29 |
|
 |
Śniący |
 |
|
|
 |
|
 |
Damian
|
Tytuł: Re: Frankowie Napisane: Cz lis 07, 2019 05:37 |
|
 |
Jedyny Czarny |
 |
|
spoko są te krasie, jedynie ten pod kapturem wygląda, jakby przybył z dalekiego południa, a tak to jest ok.
|
|
 |
|
 |
Reklama
|
Tytuł: Napisane: Cz lis 07, 2019 05:37 |
|
|
|
 |