Autor |
Wiadomość |
Thorvald
|
Tytuł: Re: W40K - GK & SM, WFB - Dwarfs, Mordheim - Orcs, makiety Napisane: Śr mar 07, 2012 23:12 |
|
 |
OMNOMNOMNOM |
|
Modele pomalowane bardzo przyzwoicie. Nie mogę doczekać się pierwszej fotorelacji pomalowanych na szaro Relictors z szarymi tyranidami Astema  Cmentarz i miasto wyglądają doskonale. Cmentarz aż prosi się o rozegranie skirmisha, a miasto na coś pokroju Dust Tactics. PS. Te świerki jakieś znajome ;)
|
|
 |
|
 |
Reklama
|
Tytuł: Napisane: Śr mar 07, 2012 23:12 |
|
|
|
 |
|
 |
Astem
|
Tytuł: Re: W40K - GK & SM, WFB - Dwarfs, Mordheim - Orcs, makiety Napisane: Cz mar 08, 2012 00:15 |
|
 |
Przodownik pracy |
 |
|
Blat jeszcze nie ma zgranego koloru - będzie jaśniejszy i jakby bardziej zielony ten brąz. Ogólnie fajnie. Zaczyna mi chodzić po głowie dodatek do Wh40K - City Fight. Space Marines tak, jak już mówiłem. Poziom jest zadowalający, a różnica między nimi a niepomalowanymi - ogromna! Fajnie by było, jakbyś kiedyś miał pomalowaną armię 
|
|
 |
|
 |
Damian
|
Tytuł: Re: W40K - GK & SM, WFB - Dwarfs, Mordheim - Orcs, makiety Napisane: Cz mar 08, 2012 08:04 |
|
 |
Jedyny Czarny |
 |
|
świetne te makietki.
_________________ Przygoda i Rozrywka? Co za kapitalny pomysł! Musimy sprawić, by ta rzecz nie stała się zbyt cholernie popularna, albowiem cała hołota także będzie chciała w to grać! - JKW Książę Walii
|
|
 |
|
 |
chomik
|
Tytuł: Re: W40K - GK & SM, WFB - Dwarfs, Mordheim - Orcs, makiety Napisane: Cz mar 15, 2012 00:34 |
|
 |
Kronikarz Wojny |
 |
Dołączył(a): Cz kwi 08, 2010 12:04 Posty: 684 Lokalizacja: Września / Poznań
|
Ten pan już był  Ale teraz przyprowadził kolegów  dwóch  i zrobił sobie z nimi zdjęcie grupowe  Czyli trzy Drednoughty do armii Grey Knight
_________________ = ][ = Innocence proves nothing. = ][ =
|
|
 |
|
 |
Astem
|
Tytuł: Re: W40K - GK & SM, WFB - Dwarfs, Mordheim - Orcs, makiety Napisane: Cz mar 15, 2012 00:44 |
|
 |
Przodownik pracy |
 |
|
No i super. Szkoda, że zrezygnowałeś z tych tabliczek - bez nich jest pustawo. Może z czasem coś tam jeszcze dodasz ;)
|
|
 |
|
 |
Damian
|
Tytuł: Re: W40K - GK & SM, WFB - Dwarfs, Mordheim - Orcs, makiety Napisane: Cz mar 15, 2012 08:13 |
|
 |
Jedyny Czarny |
 |
|
fajne dredy, dobrze że tej tarczy już nie ma ;)
_________________ Przygoda i Rozrywka? Co za kapitalny pomysł! Musimy sprawić, by ta rzecz nie stała się zbyt cholernie popularna, albowiem cała hołota także będzie chciała w to grać! - JKW Książę Walii
|
|
 |
|
 |
Adasko
|
Tytuł: Re: W40K - GK & SM, WFB - Dwarfs, Mordheim - Orcs, makiety Napisane: Cz mar 15, 2012 09:19 |
|
 |
Pan Maruda |
 |
|
Też wolałem wersję z tarczą, a bez dziur ;)
|
|
 |
|
 |
chomik
|
Tytuł: Re: W40K - GK & SM, WFB - Dwarfs, Mordheim - Orcs, makiety Napisane: Cz mar 15, 2012 10:28 |
|
 |
Kronikarz Wojny |
 |
|
Tą tarczę chyba jeszcze mam, mogę przykleić na któregoś Dreda 
|
|
 |
|
 |
chomik
|
Tytuł: Re: Chomikowo Napisane: So sty 12, 2013 21:45 |
|
 |
Kronikarz Wojny |
 |
|
Hej ho Zacząłem znów coś robić poza sklejaniem i graniem. Aktualnie sobie robię Vulcana, bo jest z nim taki problem: Tak wygląda na arcie:  A tak GW go zrobiło...  Więc postanowiłem spróbować zrobić coś samemu. Na razie prace idą tak:    Mam nadzieję, że coś z tego będzie. Niedługo pewnie nawet zacznę malować czy coś. Mam już wszystko sprayem spodkładowane więc już tylko pędzel mi zostanie 
|
|
 |
|
 |
Adasko
|
Tytuł: Re: Chomikowo Napisane: N sty 13, 2013 09:35 |
|
 |
Pan Maruda |
 |
|
Mam w bitsach we Wrześni plecak z symbolem Salamander i takim płaszczem ze skóry z łuskami. I tak nie znajdę dla niego zastosowania, a bits jest na tyle ciekawy że szkoda żeby się marnował. Przy okazji można coś zagrać w końcu.  Póki co jedynie dzida średnio do mnie przemawia, ale domyślam się że to wczesny WIP.  Swoją drogą zauważyłem, że "pro" rzeźbiarze (Reaper/Avatars of War/Spellcrow czy inne firmy pokazujące zdjęcia rzeźb swoich figurek) praktycznie nigdy nie stosują green stuffu na ostrza broni. Nawet jeśli cały figurek jest z GSu, to samo ostrze z reguly jest z plasticardu albo brown stuffu. Tylko taka luzna teoria oparta o obserwacje, bo do rzezbienia i konwersji mam jednak 2 lewe ręce.  Bardzo fajnie wygląda napierśnik.
|
|
 |
|
 |
Reklama
|
Tytuł: Napisane: N sty 13, 2013 09:35 |
|
|
|
 |